Франция може да забрани на британски граждани да влизат в

...
Франция може да забрани на британски граждани да влизат в
Коментари Харесай

Франция с остра реакция срещу Великобритания заради коронавируса

Франция може да забрани на английски жители да влизат в страната, в случай че Англия не успее да се оправи в битката с ковид, съобщи френският министър председател Едуар Филип, оповестява Агенция Франс Прес.
Той сподели, че в случай че Англия не предприеме сходни на Франция ограничения, тогава " мъчно бихме приели на наша територия английски жители, които се движат свободно в личната си страна и по-късно идват във Франция ".
Франция стартира да блокира придвижването в страната от през вчерашния ден, като срокът на новите ограничения е двуседмичен - към този момент. Всички пътувания, които не са наложителни, се не разрешават.
Англия към момента не е приела сходни ограничения, като учебните заведения остават отворени, а пътуванията значително са неограничени.
" Ако желаеме да бъдем единни, имаме потребност от всички, които са в границите на Европейската зона, да одобряват способи и процеси, които са съгласувани за битка против епидемията. Италия, Франция и Испания са избрали затваряне ", сподели Филип.
Припомняме, че Европейски Съюз затвори външните си граници за период от 30 дни поради Covid-19.
Още: " Нови и нови ограничавания в Европа поради ковид, който се демонстрира от ден на ден "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР