Франция може да бъде без двама от основните си играчи

...
Франция може да бъде без двама от основните си играчи
Коментари Харесай

Двама основни играчи на Франция под въпрос за полуфинала

Франция може да бъде без двама от главните си играчи за полуфинала на Световното състезание против Мароко на следващия ден. Адриен Рабио и Дайо Упамекано пропуснаха днешната подготовка на " петлите ".

Според " Екип " двамата са заболели и може да не играят на следващия ден. Ако това се случи, те ще бъдат сменени от Ибрахима Конате и Юсуф Фофана. Защитникът на Ливърпул бе титуляр в два от мачовете на Мондиала. Той стартира против Австралия и Тунис и влезе като запаса в срещата с Дания. Фофана бе титуляр против Тунис, когато Дидие Дешан даде отмора на титулярите.

Упамекано пропуща втора поредна подготовка на Франция, откакто не се включи в заниманието и през вчерашния ден. Добрата вест в лагера на " петлите " е завръщането на Орелиен Чуамени, който през вчерашния ден не тренира с тима.

Проблемите на тима с травми започнаха още преди Световното и продължиха с неговото започване. Пол Погба и Н`Голо Канте не съумяха да се възстановят за Мондиала, по-късно Карим Бензема отпадна от отбора, а в първия мач Люка Ернандес получи тежка травма.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР