Франция, Литва и Украйна обявиха песните, с които ще вземат

...
Франция, Литва и Украйна обявиха песните, с които ще вземат
Коментари Харесай

Франция, Литва и Украйна представиха песните си за Евровизия 2021

Франция, Литва и Украйна оповестиха песните, с които ще вземат присъединяване в 65-ото издание на състезанието за ария Евровизия в Ротердам. Най-голямата музикална конкуренция в света ще се организира на 18-и, 20-и и 22-и май, а двата полуфинала и огромният край ще бъдат излъчени онлайн по Българска национална телевизия 1 от 22 часа българско време.
Групата The Roop ще показа Литва с песента „ Discoteque ", откакто завоюваха националния край в балтийската страна си през уикенда. През 2020 година те бяха един от огромните любимци за победа на анулираното издание на състезанието с песента „ On Fire ", дружно с българския представител Виктория и
Изпълнението онлайн на песента „ Discoteque ":



Франция също избра песента си за Ротердам с народен край. " Voilà " на Барбара Прави ще бъде 62-рата ария, която страната изпраща на състезанието. 27-годишната певица е от сръбски генезис и стана известна в родината си като създател на песента победител от Детската Евровизия 2020 " J`imagine ".
Барбара Прави извършва „ Volia " онлайн във Франция: https://www.youtube.com/watch?v=xEqrfHpYqEk
В края на предходната година беше оповестено, че групата Go_A ще получи втори късмет и ще пее за Украйна на Евровизия 2021. Музикантите от Киев изненадаха всички, откакто оповестиха, че новата им ария „ Шум " ще бъде украинското предложение в Ротердам.
Музикалното видео на „ Шум ":



До момента са ясни пет песни, които ще вземат присъединяване в Евровизия 2021. В края на януари беше оповестена и песента на Израел - „ Set Me Free " в осъществяване на младата певица Еден, а в края на декември стана ясно, че „ Karma " ще показа Албания в състезанието.
На 3-и февруари уредниците на състезанието потвърдиха, че най-голямата музикална конкуренция в света ще се организира по един от три сюжета. Като съществена цел те си слагат по-голяма част от артистите на Евровизия 2021 да имат опция да изпълнят песните си на сцената в Ротердам. Правителството на Нидерландия ще подсигурява правото на всички актьори да влязат в страната през май месец.
Българският екип също е в развой на избор на песента, с която Виктория ще показа България на състезанието в Ротердам.

Музикалните почитатели от целия свят ще могат да се включат в процеса по желание на българското предложение за Евровизия 2021. Почитателите на състезанието ще споделят мнението си за евентуалните песни в особено основана платформа, която ще бъде дейна в края на февруари. В началото на март, след края на етапа с допитването за песните от първия албум на певицата " a little dramatic ", ще бъде определена и българската ария. Финалното решение е в ръцете Виктория и екипа на Евровизия България и ще бъде основано на получената противоположна връзка.
Проектът „ Евровизия "  в България се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на генералния спонсор на плана - българската финтех компания iCard.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР