Франция казва, че е попитала 46 държави дали биха желали

...
Франция казва, че е попитала 46 държави дали биха желали
Коментари Харесай

Франция моли за чуждестранна помощ при огромното предизвикателство за сигурността на Олимпиадата в Париж

Франция споделя, че е попитала 46 страни дали биха желали да дават повече от 2000 служители на реда, с цел да оказват помощ за обезпечаването на Олимпиадата в Париж това лято.

Този ход идва, до момента в който уредниците завършват планирането на сигурността за първите Игри във френската столица от един век, до момента в който са в нараснала подготвеност против евентуални офанзиви.

Министерството на вътрешните работи сподели в петък, че настояването за задгранична помощ за сигурност е направено през януари, като се търсят близо 2185 подкрепления.

Офицерите се търсят да оказват помощ за сигурността на игрите и „ преживяването на феновете “, както и за „ подсилване на интернационалното съдействие “, сподели министерството.

„ Това е типичен метод на страните домакини за организирането на огромни интернационалните събития “, добави министерството.

Той означи, че Франция изпрати 200 свои жандармеристи на Световното състезание по футбол в Катар през 2022 година и също по този начин приветства 160 офицери от други европейски сили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР