Франция изигра труден мач при гостуването си на Ирландия, но

...
Франция изигра труден мач при гостуването си на Ирландия, но
Коментари Харесай

Дидие Дешан: Направихме това, което трябваше, за да спечелим

Франция изигра сложен мач при гостуването си на Ирландия, само че в последна сметка съумя да победи с минималното 1:0 в Дъблин. Успехът изстреля “петлите ” еднолично преди всичко в класирането на група “В ” от квалификациите за Евро 2024 в Германия, а селекционерът Дидие Дешан остана удовлетворен от характера, който демонстрираха неговите играчи в сериозните моменти от мача.

“Имахме тежка стратегия, идвайки тук след мача с Нидерландия в петък. Изправихме се против пресен съперник, който имаше сериозна поддръжка на почитателите зад себе си. Може и да не играхме по този начин добре, както ни се искаше, само че би трябвало да отдадем заслуженото на Ирландия, която се защитаваше чудесно. Не създадохме доста положения, само че в последна сметка направихме това, което трябваше, с цел да спечелим. Щастлив съм и се гордея с тима ”, показа Дешан след края на мача.

“Петлите ” ще изиграят идващите си мачове от квалификациите за Евро 2024 през юни, когато ще гостуват на Гибралтар и ще домакинстват на Гърция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР