Франция иска да позволи на младите хора да се учат

...
Франция иска да позволи на младите хора да се учат
Коментари Харесай

Франция ще разреши шофьорски книжки за 17-годишни

Франция желае да разреши на младежите да се учат да карат по-рано, с цел да ги направи по-пригодни за пазара на труда, заяви ДПА.

" Потвърждавам ви, че от януари 2024 година ще можете да получите шофьорска брошура и да шофирате от 17-годишна възраст ", съобщи министър-председателката Елизабет Борн в изявление за онлайн списанието " Брют ".

Нейният пресцентър отговори утвърдително на въпрос дали тогава младежите ще могат да карат без компаньон. Според настоящото френско законодателство младежите могат да карат под контрол, преди да навършат 18 години. 

Чрез тази стъпка Париж се пробва да помогне на младежите да станат по-мобилни и да усъвършенства достъпа им до образование и работа, оповестява Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР