Франция и Мароко излизат във полифинален сблъсък, който ще определи

...
Франция и Мароко излизат във полифинален сблъсък, който ще определи
Коментари Харесай

Ще продължи ли приказката на Мароко?

Франция и Мароко излизат във полифинален конфликт, който ще дефинира противника на Аржентина на финала Световното състезание в Катар.

Действащият международен първенец няма право на неточност. " Петлите " се търсят развръзка още в постоянните 90 минути, с цел да се класират на втори следващ край.

Добрата вест за селекционера на отбора Дидие Дешан е, че той съвсем несъмнено няма да има отсъстващи футболисти. Адриен Рабио и Дайо Упамекано са с леки вирусни признаци, само че не се чака да имат проблеми със започването на срещата.

Мароко е безспорен новобранец в срещата. Това обаче по никакъв метод не тормози африканския отбор, който бе в тази роля няколкократно през Мондиала, а стигна чак дотук. „ Атласките лъвове “ отстраниха Испания и Португалия и записаха залтни страници в историята с класирането си на полуфинал. Единственият въпрос е ще свърши ли приказката довечера или ще продължи?

Селекционерът Уалид Реграги, който към този момент е със статут на народен воин има кадрови проблми, с които ще би трябвало да се оправя. Почти цялата мароканска отбрана е под въпрос, включително Найеф Агер и Нусаир Мазрауи, които изпуснаха дуела с Протугалия на 1/4-финалите. Съмнения има и към здравословното положение на Ромай Сайс, само че е допустимо най-малко двама от тримата да бъдат вдигнати за мача с Франция, като по-големи шансове наподобява имат двамата централни бранители. Наказан е Уалид Кедира.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР