Франция и Италия обмислят да блокират молбата на Великобритания за

...
Франция и Италия обмислят да блокират молбата на Великобритания за
Коментари Харесай

Франция и Италия обмислят да блокират отлагане на Брекзит

Франция и Италия обмислят да блокират молбата на Англия за отсрочване на Брекзит, в случай че Лондон не даде гаранции, че забавянето ще докара до проведено излизане от Общността, оповестява ТАСС, базирайки се на дипломатически източник от Европейски Съюз, написа news.bg.

``
реклама

Франция и Италия са подготвени да блокират отсрочване на Брекзит на срещата на върха на Европейски Съюз, в случай че Лондон не подсигурява, че това решение ще докара до сключване на договорката с Европейски Съюз и до добре проведено излизане, сподели източникът.

В същото време водачът на болшинството в Камарата на общините Андреа Ледсъм удостовери, че министър председателят Тереза Мей ще изиска малко отсрочване на Брекзит.

Пред радио тя акцентира, че Брекзит може да бъде отсрочен до юни, само че означи, че е прекомерно рано да се спекулира с какъв брой месеца ще се забави напускането на Европейски Съюз. По думите й министър председателят е решен да търси ново гласоподаване на договорката в Народното събрание.

По-рано ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер разгласи, че най-вероятно няма да се вземе решение за отсрочване на Брекзит на срещата на върха на Европейски Съюз в четвъртък.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР