Франция е унищожила 1000 , след като вирусът Covid-19 е

...
Франция е унищожила 1000 , след като вирусът Covid-19 е
Коментари Харесай

И Франция избива хиляди норки срещу коронавируса

Франция е унищожила 1000, откакто вирусът Covid-19 е открит във плантация в региона на Йор е Лоар, департамента в район Център-Вал дьо Лоар, в северозападната част на страната, съобщи RFI.
 Избиват 100 000 норки с COVID-19 в Испания
Избиват 100 000 норки с COVID-19 в Испания

Животните са били развъждани във плантация в Арагон

Четирите ферми за норки във Франция бяха под наблюдаване за Covid-19 от началото на ноември, откакто бяха открити случаи в други страни от Европейски Съюз.

В неделя министерството на земеделието разгласи, че в една от тези ферми има огнище и е разпоредило избиването на всички 1000 животни във фермата и унищожаването на артикули, идващи от тези животни.

Една от четирите ферми за норки н е е наранена, само че се чакат резултатите другите две, се споделя в изказване на министерството.

Припомняме, че стотици хиляди животни бяха наложително избити в Холандия, Дания, и Гърция след регистрирани огнища във ферми.

Това докара до митинги и министерски оставки в Дания, откакто се оказа, че превантивно управляващите са наредили унищожаването на всички норки, без оглед на това дали във всички ферми има позитивни случаи.
 Дания спря наложителното изтребване на милиони норки
Дания спря наложителното изтребване на милиони норки

Ще бъде предложено на фермерите като предварителна защита против ковид

Това накара управляващите да решенията си.

Скандинавската страна е най-големият експортьор в света, като на година продава кожа за 670 милиона евро . Държавата е вторият максимален производител в света след Китай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР