Франция е против въвеждането на единни показатели за страните от

...
Франция е против въвеждането на единни показатели за страните от
Коментари Харесай

Reuters: Франция е против единните показатели за намаляване на потреблението на газ

Франция е срещу въвеждането на единни индикатори за страните от Европейски Съюз за понижаване на потреблението на газ, заяви организация Reuters, базирайки се на източници от Министерството на енергийния преход на републиката.

Според събеседника на организацията бъдещите индикатори би трябвало да учитат експортните благоприятни условия на всяка страна.

" Реалните благоприятни условия за трансфер на газ от запад на изток във всеки случай са лимитирани ", оповестиха от Министерството, отбелязвайки, че задачата за понижаване на потреблението на природен газ с 15% може да има съществени стопански последствия за Франция.

От Министерството подчертаха, че ще създадат оптималното, с цел да оказват помощ на европейските си сътрудници, само че е неефикасно да се поставят старания за нещо, " което в последна сметка няма да повлияе на опциите ни да спасим нашите съседи ".(

КЕШ Медия напомня, че по-рано Европейската комисия предложи да се през идващите осем месеца, а при нужда - да се понижи потреблението наложително.

Във вторник, 26 юли, в Брюксел ще се организира ексклузивен Съвет на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР