Франция е помолила Гугъл да премахне от интернет снимките на

...
Франция е помолила Гугъл да премахне от интернет снимките на
Коментари Харесай

Франция помоли Google да премахне снимките на нейните затвори

Франция е помолила Google да отстрани от интернет фотосите на затвори , в това число на този, от който тази година прочут нарушител избяга с хеликоптер, съобщи Ройтерс.

Министърката на правораздаването Никол Белубе съобщи, че е написала писмо до Google с молба фотосите на затвори да бъдат свалени, само че от Google не са подхванали нищо. 

" Не е обикновено фотоси на здания, свързани с нашата сигурност здания като пандизите, да се намират в интернет ", сподели Белубе в изявление за радио Ер Те Ел.

" Писах на Google с молба да отстранен фотосите, само че до този миг още нищо не се е случило. Може би ще се наложи да желая среща с хората, на които писах ", уточни френската министърка.

Говорителка на Google сподели в отговор, че приложения като " Google Карти " (Google Maps) и " Google Земя " (Google Earth) демонстрират фотоси, които са поместени във външни за търсачката източници. " Предадохме на нашите снабдители лист с локации и ги помолихме допустимо най-бързо да подхващат нужните дейности, с цел да бъде спазен законът ", сподели говорителката. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР