Франция е най-засегната от разпространяването на фалшиви пари в Европа,

...
Франция е най-засегната от разпространяването на фалшиви пари в Европа,
Коментари Харесай

В коя държава в Европа се разпространяват най-много фалшиви пари?

Франция е най-засегната от разпространението на подправени пари в Европа, само че на континента се следи спад в количеството подправени банкноти, хванатите сред 2015 и 2016 година, демонстрират огласените през вчерашния ден публични данни, представени от Франс прес.

Франция съставлява 34 на 100 от подправените банкноти, пласирани в Европа, което я прави най-засегната страна в еврозоната, следвана от Италия, Германия и Испания, показва Централното бюро за битка с подправянето на пари към френската полиция.

Разбиха група, разпространявала подправени евро

Службата установи наклонност на спад в тази активност - хванатите подправени пари във Франция са намалели с 35 %, а в Европа - с 25 на 100. Отслабването на явлението се дължи основно на разбиването на две печатници за подправени банкноти в Италия, която зарежда Франция (73 % от арестуваните във Франция подправени пари идват оттам), и на навлизането във Франция на новите банкноти от 20 евро, които по-трудно могат да бъдат фалшифицирани.

Испанска телевизия си купила подправени пари от българи

Централното бюро чака наклонността на спад да се резервира и през 2017 година заради появяването на новата банкнота от 50 евро. Според полицията банкнотите от 20 и 50 евро са най-често фалшифицираните. Те съставляват 87 % от всички подправени банкноти, пуснати в обращение. По тематиката В Испания разрушиха най-голямата мрежа за подправени пари Банкнота от нула евро пуснаха в Германия (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР