Франсис Нгану ще се завърне в ММА след двубоя си

...
Франсис Нгану ще се завърне в ММА след двубоя си
Коментари Харесай

Нгану се завръща към ММА след битката с Джошуа

Франсис Нгану ще се завърне в ММА след дуела си с Антъни Джошуа на 8 март в Саудитска Арабия. Бигата на професионалните бойци (PFL) разгласи, че Нгану ще направи своя дебют в промоцията против спечелилия от супербитката в тежка категория сред Ренан Ферейра и Райън Бадер.

Нгану подписа с PFL през май, единствено няколко месеца преди загубата му с разделно съдийско решение от Тайсън Фюри в дебютния му боксов мач в кариерата. Камерунецът освен устоя всички 10 рунда против първенеца на WBC, само че и смъкна в нокдаун Циганския цар. Това донесе на Нгану пердах с бивиия първенец Джошуа.

„ Франсис е същинска икона на бойните спортове с световна база от почитатели и прелест. Ние, дружно с останалата част от света на ММА, ще следим кой ще бъде първият му конкурент, Ферейра или Бадер “, сподели Питър Мъри, основен изпълнителен шеф на PFL.

Клареса Шийлдс, боксовата звезда, която също се състезава в ММА, чака дуелът Джошуа против Нгану да бъде непосредствен. Всъщност тя счита, че ще бъде толкоз плътно, че счита, че ще бъде разграничено решение.

„ Мисля, че ще бъде добра борба. Отначало някак си почувствах, че Ей Джей ще нокаутира Нгану, по този начин видях борбата. Сега някак се промени, усещам, че ще бъде с разграничено съдийско решение ", сподели Шийлдс.

„ Казвам това, тъй като ми се коства, че Ей Джей има доста за доказване и имам възприятието, че когато има доста за доказване, от време на време той оказва прекомерно огромен напън върху себе си. Не дава своята игра. А в случай че не го прави против Франсис, противника също е огромен, мощен и мощен човек, тъй че борбата може да бъде по-близка. Вярвам, че Ей Джей има всичко в резервоара, с цел да победи Нгану. Той просто би трябвало да го направи. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР