Франсис Форд Копола ще пусне нова версия на Кръстникът 3“.

...
Франсис Форд Копола ще пусне нова версия на Кръстникът 3“.
Коментари Харесай

Нова версия на филма Кръстникът 3 излиза скоро

Франсис Форд Копола ще пусне нова версия на „ Кръстникът 3 “. Разликата в новата версия ще бъде в трагичния край на кино лентата оповестяват от The Film Stage. Самият режисьор е споделил, че към този момент е подготвен и с ново начало, премонтирал е някои подиуми и е добавил още музика. Копола твърди, че точно другата версия ще изобрази най-автентично авторските му концепции и креативния му усет. Продукцията ще излезе през декември тази година в определен брой киносалони, а след това ще се появи и по цифровите платформи. 
Сюжетът е продължение на " Кръстникът 2 "  като визира няколко действителни събития: тайнствената гибел на папа Йоан Павел I през 1978-а и последвания скандал към ватиканската банка Амброзиано. Последните фрагменти от " Кръстникът 3 " бяха от стълбите на „ Театро Масимо “ в Палермо – най-голямата опера в Италия. София Копола, която играе дъщерята на Майкъл Корлеоне – Ал Пачино, пада простреляна от подведен патрон, очакван за татко й. 
 Обявиха най-тъжния филм на Дисни Обявиха най-тъжния филм на " Дисни "
„ Бамби “ е определен за най-тъжния филм на „ Дисни “ в анкета на Radio Times, а „ Bare Necessities “ от &bd...
Франсис Копола публично удостовери, че „ Кръстникът 3 “ е завършек към предходните две серии на „ Кръстникът “. Критиците се изричат много смесено за лентата. Все отново тя е номинирана за седем награди „ Оскар “, в това число и за „ най-хубав филм “, само че, за жалост, не получава нито една. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР