Франко на наградите Златен глобус вчерно и със знака на

...
Франко на наградите Златен глобус вчерно и със знака на
Коментари Харесай

Джеймс Франко обвинен в секс експлоатация


Франко на премиите Златен глобус вчерно и със знака на " Тайм`с ъп ", сн. ЕПА/БГНЕС

Актьорът Джеймс Франко бе упрекнат от пет дами – актриси и негови студентки, в разнообразни форми на полова употреба, непочтено държание и корист с власт, оповестиха американски медии, представени от ББС.

Подобни изказвания потеглиха в обществените мрежи против Франко още по време на церемонията по връчването на премиите Златните глобуси предходната неделя, когато в символ на поддръжка против половото принуждение над дамите той също бе облечен в черно и носеше знака на организацията " Тайм'с ъп ". Актьорът бе упрекнат в двуличие и секс тормоз, на което в тв шоу той отвърна, че: " Написаното в Туитър не е тъкмо по този начин ".

Тези негови думи бяха припомнени от неговия представител и въпреки той да отхвърли новите изказвания, Джеймс Франко не се появи на церемонията по връчването премиите на гилдията на кинокритиците в четвъртък вечерта, само че която бе отличен за комедийната му роля в " Катастрофалният актьор " – същата, за която преди дни получи Златен глобус. Отсъствието му бе отдадено точно на обвиняванията в не благоприлично държание и секс употреба.

Още при раздаването на Златните глобуси актрисата Али Шийди запита в Туитър " за какво Франко е позволен на церемонията, отдадена на жертвите на полов тормоз. Тя загатна, че той е повода да се откаже от шоубизнеса, само че след това изявленията бяха изтрити. Колежката й Роуз Макгауън, чиято идна биография е отдадена на половото принуждение в Холивуд, поддържа думите й с пост: " Джеймс Франко наподобява като симпатяга, който искаш да гушнеш. Така наподобяват обаче и мечките. Избирателно глухият Холивуд слуша истории за този непрокопсаник от години. Но статута му на хипстър принца на Холивуд го защищава. "

Сегашните обвинявания против Франко идват от четири някогашни негови студентки от водени от него актьорски курсове в учебен център на име " Студио 4 " и от актриса, която показва, че 39-годишният артист бил неин наставник.

Според една от дамите - Сара Титър-Каплан, по време на фотосите на секс сцена преди три години артистът самоволно махнал предпазителите с физически цвят, които тя и други актриси носели върху интимните си елементи. Според две студентки артистът им се разкрещял, когато отказали да си покажат гърдите за фотосесия. Каплан твръди, че артистът взе участие в " корист с власт " на снимачните площадки, която експлоатира полово по-неизвестните актриси.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР