Франклин Стопи Масгрейв е популярна и уважавана личност в Съединените

...
Франклин Стопи Масгрейв е популярна и уважавана личност в Съединените
Коментари Харесай

Астронавт от NASA се e натъкнал на напреднала извънземна цивилизация

Франклин Стопи Масгрейв е известна и уважавана персона в Съединените щати. За 84 години от живота си мъжът е съумял да лети в космоса, да служи в морската пехота, да работи като полеви доктор и инженер, да стане математик и да получи шест университетски степени, оповестяват международните издания.

Франклин има шест полета. По време на задачите мъжът е съумял да види доста неща. Така да вземем за пример, преди време астронавтът е разказал пред медиите, че е виждал големи НЛО.

Външно извънземните кораби приличали на огромна гърчеща се змия. Вълнообразните придвижвания на НЛО били хипнотизиращи. Извънземните летели след неговия галактически транспортен съд, само че не възнамерявали да атакуват. До ден сегашен мъжът не може да си изясни това, което е видял. Няма причина, обаче, да не се доверим на Масгрейв, който е академик, астронавт и боен.

Според Франклин Мъсгрейв, той и намиращите се на борда са се натъкнали на доста напреднала цивилизация, която съществува от няколко милиона години. Хората въобще не са забавни за тези създания, затова да се реализира контакт с такива напреднали същества е невъзможна задача.

Астронавтът не се наема да твърди нищо, тъй като самият той не е схванал доста от видяното. Дълго време астронавтът се е опитвал да обясни за себе си някои аспекти от активността на извънземните, само че просто няма информация.

Едно нещо той знае сигурно: несъмнено има други цивилизации и те са доста по-развити от хората. Хората към момента се нуждаят от повече от един век, в случай че не и от хилядолетие, с цел да доближат равнището на развиване на извънземните цивилизации.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР