Франки Бридж призна, че ще бъде оставена в шок, когато

...
Франки Бридж призна, че ще бъде оставена в шок, когато
Коментари Харесай

Франки Бридж признава, че задкулисните изблици на Strictly pro са я „шокирали“ на фона на скандала с Джовани Пернис

Франки Бридж призна, че ще бъде оставена в потрес, когато Кевин Клифтън изпадне в гняв зад кулисите на Strictly Come Dancing.

34-годишната членка на The Saturdays беше състезателка в сезон дванадесет на Strictly през 2014 година, където беше сдвоена с 41-годишния Кевин. Заедно те танцуваха по целия път до финала онлайн, само че изгубиха на Glitterball Trophy от спечелилите Паша Ковалев, 43, и починалата телевизионна водеща Каролин Флак, която трагично лиши живота си през 2020 година на 40-годишна възраст.

Тази седмица държанието зад кулисите на звездите от Strictly попадна в светлината на прожекторите, защото се появиха отчети, че състезателката от 2023 година Аманда Абингтън, на 51 години, изиска BBC да съобщи всички фрагменти от нейната подготовка с 33-годишния професионален танцьор Джовани Пернис, до момента в който търси юридически съвет. Аманда и Джовани трагично се отдръпнаха от надпреварата през 2023 година след петата седмица заради медицински аргументи – и след седмици на клюки, че двойката се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР