ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателството за предотвратяване на самоубийства, фокусирано

...
ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателството за предотвратяване на самоубийства, фокусирано
Коментари Харесай

Законодателите в Кентъки придвижват законопроект, предназначен да предотврати самоубийствата на военни ветерани

ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателството за попречване на самоубийства, фокусирано върху ветераните в Кентъки, стартира да напредва във вторник, до момента в който законодателите следват тактика, предопределена да служи по-добре на тези, които са се включили към армията.

Законопроектът, с поддръжката на двете партии, разреши на Комисията по ветерани, военни въпроси и социална отбрана да премине към цялостната камара. Тя е ориентирана към преустановяване на бича от самоубийствата на военни и ветерани, които се случват с доста по-висок %, в сравнение с измежду общото население в Кентъки и нацията. Поддръжниците споделят, че статистиката демонстрира, че повече от 100 ветерани са отнемали живота си годишно през последните години в Кентъки.

Вече съществуват доста услуги, тъй че задачата е да се понижи стигмата от търсенето на помощ и да се приспособят по-добре услугите, с цел да отговорят на характерните потребности на хора, които са служили в армията, сподели републиканецът Майкъл Мередит.

„ Мисл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР