ФРАНКФОРТ, Кентъки (АП) — Студентските лични карти, издадени от колежа,

...
ФРАНКФОРТ, Кентъки (АП) — Студентските лични карти, издадени от колежа,
Коментари Харесай

Законопроектът, насочен към идентификационните карти на колежа, одобрява Сената на Кентъки в опит да преразгледа закона за идентификация на избирателите

ФРАНКФОРТ, Кентъки (АП) — Студентските персонални карти, издадени от колежа, няма да имат същата тежест като форма на идентификация със фотография на изборните места в случай че законопроект, препоръчан във вторник в законодателния орган на Кентъки, стане закон.

Сенатът гласоподава да преразгледа закона за идентификация на гласоподавателите на щата, като отстрани тези студентски карти от листата с първоначални документи за потвърждаване на самоличността на гласоподавателя.

Законопроектът, който към момента разрешава тези студентски карти като вторична форма на идентификация, завоюва Сената с гласоподаване 27-7 и се насочи към Камарата на представителите. Републиканците имат свръхмнозинства и в двете камари.

Републиканският държавен секретар Майкъл Адамс, главен покровител на щатския закон за персоналните данни на гласоподавателите от 2020 година, изрази съпротива против новото законодателство.

Поддръжниците на законопроекта упорстват, че смяната няма да е спънка за опцията на студентите да гла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР