Франк Скинър е в кафене по време на горчив януарски

...
Франк Скинър е в кафене по време на горчив януарски
Коментари Харесай

Франк Скинър си тръгна с кървящи пръсти след „ужасната“ работа, която свърши преди голямото прекъсване

Франк Скинър е в кафене по време на горчив януарски обяд, пробвайки се да избере сред изгорял самун с пет сирена или „ нещо “ с овесена тенджера и размишлявайки върху някои от „ ужасните “ работни места, които е имал, преди да откри своята ниша в комедията.

Сега, на 66, той е на път да тръгне на турне и няма самообладание. Той обича да се изявява и постоянно е бил подкупвач, само че споменът за работата, която е имал като млад също го кара да продължава.

Той споделя: „ Баща ми доста обичаше да работи настойчиво. Когато получавах работа като служащ, другите служащи ми споделяха: „ Хей, по-бавно, караш ни да изглеждаме зле “. Това, което беше отлично за моята мотивация, беше да правя някои ужасни работи.

„ Работих в стъкларска фабрика и едно нещо, което трябваше да направя, беше да взема колички със счупено стъкло и да ги хвърля в дупка в пода в един пропуск по-долу и се издигна облак от стъклен прахуляк. Преди трябваше да зарежа количката и да избягам, само че към момента дишах в тази чаша. Винаги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР