Франк Рибери напусна Салернитана и очаква в най-скоро време да

...
Франк Рибери напусна Салернитана и очаква в най-скоро време да
Коментари Харесай

Рибери напусна Салернитана, очаква да получи пост в Байерн Мюнхен

Франк Рибери напусна Салернитана и чака в най-скоро време да бъде назначен за треньор в школата на Байерн Мюнхен, заяви „ Скай Спорт Италия “. Бившият френски национал е отказал да се причисли към екипа на новия треньор на Салернитана Стефано Колантуоно за оставащите до края на сезона 9 кръга, като е предпочел да остане в Германия при фамилията си.

Рибери стана част от управлението на Салернитана през 2022 година, когато приключи спортната си кариера. Последния си сезон като футболист французинът изкара точно на стадион „ Ареки “. Преди това в Италия той носи и фланелката на Фиорентина. Общо в Серия „ А “ французинът взе присъединяване в 74 дуела, в които осъществя 5 попадения.

Според трансферния експерт Джанлука Ди Марцио, от новия сезон 2024-25 Рибери ще оглави една от младежките обединения на Байерн Мюнхен.

Салернитана пък и този сезон ще води люта борба за оцеляването си в елита. Тимът неотдавна назначи за треньор Стефано Колантуоно, който размени Фабио Ливерани. След подновяването на шампионата Салернитана ще се изправи против приятната изненада в Италия този сезон – Болоня.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР