Франк Лампард притежава основно качество – страстта да стане успешен

...
Франк Лампард притежава основно качество – страстта да стане успешен
Коментари Харесай

Моуриньо: Лампард има страстта да стане успешен мениджър

Франк Лампард има главно качество – пристрастеността да стане сполучлив управител, показа някогашният му треньор в Челси Жозе Моуриньо.

Лампард пое юздите на „ Стамфорд Бридж “ това лято, откакто клубът се раздели с Маурицио Сари, който мина в Ювентус. Полузащитникът се завърна в тима, за който стана голмайстор на всички времена. Моуриньо води някогашния британски национал по време на двата си интервала отпред на „ сините “ и счита, че пристрастеността на Лампард може да го направи сполучлив управител.

„ Това, което постоянно съм виждал във Франк, бе образец за професионализъм “, показа той за Sky Sports. „ Бях късметлия, че имах опцията да управлявам толкоз доста недосегаеми футболисти, само че той бе един от най-недосегаемите в моята треньорска кариера. Невероятен експерт. Невероятен. Мисля, че той има капацитета и пристрастеността, които са доста значими, той е тук, поради пристрастеността – поисквам му всичко най-хубаво, само че единствено времето ще покаже дали интервалът му отпред ще се окаже сполучлив. Повлиях на доста играчи да стартират треньорска кариера “, продължи той.

„ Но в никакъв случай не споделям, че те „ ще съумеят “ сигурно – това зависи от тяхната просветеност, креативност, хрумвания, упоритости. Ще бъде прелестно и елементарно за мен да кажа, тъй като го обичам, да предположа, че той ще бъде свръхестествен управител. Трансферната възбрана, наложена на Челси значи, че Лампард не може да харчи пари за нови футболисти това лято, само че Моуриньо го поддържа в намирането на вътрешни решения. „ Ще ви дам образец – Челси се нуждае от централен бранител – Курт Зума! Имат потребност от нападател? Тами Ейбрахам! Той е техен “, приключи португалецът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР