Франк Лампард отправи предупреждение към своите играчи, че не иска

...
Франк Лампард отправи предупреждение към своите играчи, че не иска
Коментари Харесай

Лампард предупреди играчите си преди мача с Ливърпул

Франк Лампард насочи предизвестие към своите играчи, че не желае да чува никакви извинения след мача за Суперкупата на Европа в сряда вечер против Ливърпул.

Неговият отбор Челси позволи тежка загуба от Манчестър Юнайтед през уикенда в откриващият мач за сезона във Висшата лига за двата тима и беше грубо подложен на критика.

„ Да се надигнем против отбор от класата на Ливърпул във край е тежко, колкото единствено един край може бъде “, показа Лампард пред уеб страницата на УЕФА.

„ Всеки състезател знае какъв брой значим е този мач за клуба и ни е би трябвало да дадем всичко от себе си, тъй като ще бъде мъчно “.

„ Ще бъде тежко, само че ние не можем да си тръгнем от терена и да си кажем „ не направихме това “, „ пропуснахме тази опция “, „ не бяхме задоволително подготвени “ или каквито и да е било други извинения “.

Челси завоюва Суперкупата на Европа през 1998 година, само че по време на дейната си кариерата Лампард загуби два следващи финала за Суперкупата – през 2012 и 2013 година.

„ Трябва да сме безусловно подготвени. Това е купа и клубът желае да я завоюва. Не съм я печелил, доста от играчите също, тъй че би трябвало да се раздадем изцяло “.

„ Финали се губят, тежко е. Но не можем да загубим с мисълта, че не сме били подготвени или не сме имали предпочитание “, приключи наставникът на „ сините “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР