Франк Лампард най-вероятно ще бъде обявен днес за временен мениджър

...
Франк Лампард най-вероятно ще бъде обявен днес за временен мениджър
Коментари Харесай

Франк Лампард ще води Челси до края на сезона

Франк Лампард най-вероятно ще бъде разгласен през днешния ден за краткотраен управител на " Челси " до края на сезона, оповестяват Би Би Си и другите английски медии. Официалното удостоверение се чака по-късно.

Клубното великолепие бе в ложата на мача с " Ливърпул " (0:0) във вторник, след което стана ясно, че наличието му не е било, единствено с цел да гледа срещата онлайн.

" Челси " е в серия от треньорски смени от началото на сезона. През есента бе отпратен Томас Тухел, който размени точно Лампард през януари 2021 година и направи отбора европейски първенец. Онзи ден вратата бе показана и на Греъм Потър. Срещу " Ливърпул " отпред на " Челси " бе Бруно Салтор, един от асистентите на Потър.

Самият Лампард се раздели с " Евертън " през януари. Неговият ангажимент ще е единствено до края на шампионата във Висшата лига. " Челси " е надалеч топ 4, а в Шампионската лига ще спори с " Реал " (Мадрид) на четвъртфинал.

Същевременно достоверни източници настояват, че клубните босове към този момент договарят с претенденти за непрекъснат старши треньор от лятото. Ясно е, че някогашният селекционер на Испания и ментор на " Барселона " Луис Енрике е в Лондон.

Друга водеща кандидатура е Юлиан Нагелсман, уволнен неотдавна от " Байерн " и сменен от... Томас Тухел. Разговорите с германеца предстоят.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР