Франк Лампард чака с нетърпение и гордост първия си мач

...
Франк Лампард чака с нетърпение и гордост първия си мач
Коментари Харесай

Основен ас пропуска треньорския дебют на Лампард в ШЛ

Франк Лампард чака с неспокойствие и горделивост първия си мач като управител на Челси в Шампионската лига, само че за мача против Валенсия на следващия ден на Стамфорд Бридж ще бъде без немския бранител Антонио Рюдигер.

Лампард, който е водещ изпълнител в историята на Челси, е пред исторически дебют като треньор в Шампионската лига. Бившият британски национал има шанса да бъде отпред на отбора при завръщането му измежду най-хубавите в Европа, където го класира Маурицио Сари.

"Тони е контузен. Той е малтретиран от дребен проблем в бедрото и ще се внимава със положението му в идващите няколко седмици, като по-късно през днешния ден ще премине и обзор на скенер, съобщи Лампард на конференцията си през днешния ден.

Рюдигер, който е немски национал, изигра първия си мач за сезона през миналия уикенд, само че трябваше да напусне на полувремето мача с Уулвърхямптън поради болки във вътрешната страна на бедрото.

Лампард също по този начин ще бъде без бранителя Емерсон Палмиери, до момента в който халфовете Н'Голо Канте и Калъм Хъдвсън-Одой не са готоми за срещата, защото не престават да се възвръщат от травми.

Челси не игра в Шампионската лига предходната година, само че завоюва Лига Европа под управлението на италианеца Сари, който след края на сезона се раздели със сините от Лондон и пое Ювентус.

А за сегашният управител на отбора спомените от Шампионската лига са доста сантиментални, откакто вкара дузпа при триумфа на финала над Байерн (Мюнхен) през 2012-а година. Но самият той през днешния ден сподели, че не е превзет от илюзии преди дебюта си и регистрира сложността на група Н, където са още Валенсия, Аякс (Амстердам) и френския Лил.

"Горд съм съм, че на мене се падна достойнството. Предстоят ни доста невероятни нощи в Шампионската лига. Невероятно прекарване е да бъда отпред на Челси в най-успешния клубен шампионат, радва се някогашният плеймейкър./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР