Франк Лампард беше официално представен за нов мениджър на Челси.

...
Франк Лампард беше официално представен за нов мениджър на Челси.
Коментари Харесай

Официално: Франк Лампард е новият мениджър на "Челси"!

Франк Лампард беше публично показан за нов управител на " Челси ". Тимът от Лондон разгласява известие в обществените мрежи с красноречивото обръщение: " Той се завърна! ".

Договорът на някогашния капитан на " Челски " е за 3 години.

HE’S HOME!

Frank Lampard is the new Chelsea head coach!
#WelcomeHomeFrank
— Chelsea FC (@ChelseaFC) July 4, 2019

Новината, че Лампард ще застане отпред на отбора се появи незабавно след напускането на Маурицио Сари, който изведе " сините " до победа във финала на Лига Европа. Едва през днешния ден обаче назначението стана факт.

Мениджърската кариера на някогашния футболист започва през 2018 година в " Дарби Каунти ". В първата си акция отпред на тима, той съумя да го изведе до плейофите за влизане в елита, само че загуби от " Лийдс ".



Иначе славните години на Лампард като футболист са точно с екипа на " Челси ". Той игра на " Стамфорд Бридж " от 2001 до 2014 година, като в 648 мача съумя да означи 211 гола, както и да завоюва 3 трофеи на Англия и по един път Шампионската лига и Лига Европа.

Снимка: Getty Images

" Изключително съм горделив, че се завръщам в " Челси " като управител. Всеки знае какъв брой доста обичам този клуб, както и историята, която споделяме дружно. Моят фокус в този момент е работата за идния сезон. Тук съм, с цел да работя доста старателно, да донеса още триумфи на тима и нямам самообладание да стартира! ", сподели Лампард при оповестяването на новината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР