Франк Лампард, 45, почерпи най-младото деца Патриша, четири, и Фреди,

...
Франк Лампард, 45, почерпи най-младото деца Патриша, четири, и Фреди,
Коментари Харесай

Франк Лампард е невероятният татко, докато почерпи рядко срещаните деца Патриша, четири, и Фреди, две, на изпълнена със забавления разходка в Winter Wonderland

Франк Лампард, 45, почерпи най-младото деца Патриша, четири, и Фреди, двама, за един изпълнен със занимания ден в Hyde Park's Winter Wonderland в Лондон в сряда

Бившият футболист, който споделя дребните със брачната половинка си и звездата от Loose Women Кристин, на 44 години, беше всеки сантиметър грижлив баща на разходката.

Това се случва, след като Кристин разкри, че е премахнала непосредствен другар от живота си след те станаха прекомерно „ флиртуващи “ със брачна половинка й Франк.

Водещата призна, че макар че ненавижда борбата, тя не се опасява да призрачи някого, в случай че я натъртят по неверния метод.

Звездата от The Loose Women призна, че при започване на връзката си с някогашния 45-годишен футболист на Челси и Англия е имала другар, който е прекрачил границата и станал прекомерно " флиртуващ и раздразнителен " със спортиста.

В изявление за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР