Франк Кеси може съвсем скоро да се превърне в най-новата

...
Франк Кеси може съвсем скоро да се превърне в най-новата
Коментари Харесай

Барса вече води преговори за договора с Кеси

Франк Кеси може напълно скоро да се трансформира в най-новата звезда на Барселона, в случай че информацията на Фабрицио Романо се удостовери, че сега се водят договаряния за договора му.

Котдивоарецът построи името си в Серия А с екипите на Аталанта и Милан, само че предложение от „ Ноу Камп “ наподобява прекомерно изкушаващо, с цел да го откаже.

25-годишният халф наподобява е тъкмо това, от което „ каталунците “ имат потребност. Той може да играе еднообразно дейно в двете етапи на играта, като в това време разполага с нужната класа на подаванията, с цел да се впише чудесно във философията на Шави.

Не е загадка, че Серхио Бускетс към този момент не е същият състезател, а редица анализатори са безапелационни, че това пречи на Франки де Йонг, който постоянно се вижда заставен да покрива своя сътрудник и по този начин хаби прекомерно доста сила, с цел да бъде задоволително ефикасен в предни позиции.

Кеси и де Йонг биха могли да образуват дълготрайно партньорство, до момента в който около тях израснат гении от ранга на Гави и Педри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР