Франческо Тоти и Илари Блази са в процес на развод

...
Франческо Тоти и Илари Блази са в процес на развод
Коментари Харесай

Илари поиска голяма издръжка от Тоти, той отказа

Франческо Тоти и Илари Блази са в развой на бракоразвод след 20-годишна връзка. Предстои двамата да заведат дело, откакто някогашният футболист отхвърли да заплаща издръжката, поискана от Илари.

Това твърди пресата в Италия. Водещата изиска от Тоти 37 000 евро на месец. От тази сума 20 000 евро са за нея, а 17 500 евро за 3-те деца: Кристиан, Шанел и Изабел.

Бившият футболист изрично отказал молбата на Илари и предложил сумата от 7000 евро, единствено за децата.

Двамата не реализираха единодушие и скоро ще се изправят пред съда.

Илари Блази отхвърли да приказва прекалено много по тематиката, само че предложи първа реакция посредством своя юрист Алесандро Симеоне.

„ Винаги съм защитавал децата си и ще не преставам да ги пазя. Знам неща, които могат да съсипят към петдесет фамилии “, сподели Илари Блази, като уточни, че има своя лична версия на историята, която ще опише, когато реши, че моментът е подобаващ, съгласно Corriere della Sera.

Медиите в Италия спекулират, че срещата в съда може да бъде взривоопасна.

Легендата на Рома се ожени за някогашната телевизионна водеща през 2005 година, само че през юли тази година двамата излязоха с изказване, в което оповестиха, че се развеждат. Италианската преса отрази тематиката, като новината завладя първите страници на всемирски и спортни уеб сайтове. По-късно се спекулираше, че Тоти е изневерил на жена си и по-късно й е споделил, че се разделя с нея, с цел да бъде с новата си другарка Ноеми Боки (34).

Франческо Тоти (45 години) се появи през февруари до новата си другарка на мача Рома - Дженоа 0:0.

Боки също има две деца от друга връзка, има тапия по стопанска система, а някогашният й брачен партньор, в този момент бизнесмен, в миналото е бил управител на младши тим, противник на Тоти през целия му живот - Лацио.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР