FRANCE 24 разговаря с Леонид Волков, бивш началник на кабинета

...
FRANCE 24 разговаря с Леонид Волков, бивш началник на кабинета
Коментари Харесай

Топ съюзникът на Навални Волков казва, че „много ясно“ атаката срещу него е била поръчана от Кремъл

FRANCE 24 беседва с Леонид Волков, някогашен шеф на кабинета на починалия съветски опозиционен водач Алексей Навални. На 12 март Волков беше атакуван в литовската столица Вилнюс, където живее в заточение от 2019 година „ Бях атакуван от някой с чук в тъмното пред дома ми “, сподели Волков, обяснявайки, че е останал с тежко засегнат крайник и счупена ръка. „ За мен е доста ясно, че [нападението] е било по заповед от [на] Кремъл “, добави той, като сподели, че „ всички доказателства, които имам, демонстрират това “. Руският отстъпник изясни още, че получава онлайн закани " съвсем всекидневно ".

43-годишният Волков приказва с FRANCE 24 съвсем два месеца след гибелта на Алексей Навални в арктическа наказателна колония и малко повече от три седмици откакто руският президент Владимир Путин беше ненадейно преизбран с 87,28% от гласовете, съгласно формалните резултати.

Запитан дали в този момент Путин е комфортно на власт, преди малко след преизбирането си и с мъртви, затворени или в заточение главните му о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР