Фракцията Ултрас Левски използва профила си във Фейсбук, за да

...
Фракцията Ултрас Левски използва профила си във Фейсбук, за да
Коментари Харесай

Ултрас Левски застана твърдо зад Наско Сираков

Фракцията " Ултрас Левски " употребява профила си във " Facebook ", с цел да изкаже своята поддръжка към легендата на клуба Наско Сираков, който през днешния ден в ефир удостовери желанието си да получи акциите на столичния гранд от Васил Божков и Георги Попов.  Сираков насочи апел към Божков и съобщи: Готов съм да получа акциите
Екипът на Sportal.bg разгласява известието на " сините " почитатели без редакторска интервенция:

" Водещата вест за всяко синьо сърце от последния час е, че Наско Сираков публично изиска акциите на ФК Левски да бъдат трансферирани на негово име. Докато корифеи на комерсиалното право всеки ден трансформират своето мнение по отношение на това кои е сегашния притежател на Левски, ние желаеме да използваме трибуната, която имаме тук, с цел да изразим своята безапелационна поддръжка към именития футболист и началник на обичания ни тим. В негово лице и в това на Павел Колев виждаме капацитет за неповторим тандем, които да вдигне Левски в този отблъскващ за всички нас миг. Именно тези две имена бяха препоръчани от наши представители като вид за прекачване на акциите и след безапелационния отвод на единия, то ние, Ултрас Левски, приветстваме желанието на другия да се нагърби със спасението и ръководството на обичания ни клуб в този съдбоносен миг.

Призоваваме собствеността на тима да бъде решена и акциите да преминат в ръцете на Наско Сираков, а до момента в който това се случи, още веднъж желаеме да обърнем внимание на това, което зависи напълно и единствено от нас - акциите за подкрепяне на ФК Левски.

В платформата HelpKarma бяха събрани над 50 хиляди евро единствено за няколко дни, а към този момент над 3000 са продадените виртуални билети за рождения ни ден на 24-ти маи.

Левскари, с всеки минал ден идеята ни доближава до от ден на ден и повече хора и точно по тази причина отхвърляме да повярваме, че хората, които се интересуват от ориста на Левски, са няколко хиляди индивида. Или най-малко това приказват настоящите числа, които демонстрират какъв брой тъкмо са ангажираните с акциите. Убедени сме, че можем да спестим някоя кутия цигари, един ресторант, кино или бар в името на нещо свято! В името на Левски!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР