Фракцията на партията с мнозинство в Държавната дума, Единна Русия,

...
Фракцията на партията с мнозинство в Държавната дума, Единна Русия,
Коментари Харесай

Депутатите от Единна Русия подкрепиха Мишустин за премиер

Фракцията на партията с болшинство в Държавната дума, " Единна Русия ", поддържа единомислещо през днешния ден кандидатурата на ръководителя на Федералната данъчна работа Михаил Мишустин за министър-председател.

Това заяви пред публицисти ръководителят на партийната група в долната камара на съветския парламент Сергей Неверов, представен от ТАСС.

" Единодушно бе взето решение да подкрепим кандидатурата на Михаил Мишустин, импортирана от президента Владимир Путин ", сподели Неверов.

Номинацията бе направена директно след изненадващата оставка на премиера Дмитрий Медведев, който заемаше тази служба от близо осем години. Оставката на Медведев беше оповестена след тирада на президента за конституционни промени.

53-годишният Мишустин работи в съветското държавно управление от 1998 година и е управлявал Федералната данъчна работа от 2010 година Той няма никаква политическа тежест и изборът му за министър председател от Путин демонстрира, че той няма да играе самостоятелна роля, отбелязва Асошиейтед прес. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР