Фрагмент от видео с Володимир Зеленски стана изключително популярно в

...
Фрагмент от видео с Володимир Зеленски стана изключително популярно в
Коментари Харесай

Отправил ли е наситина Зеленски заплаха към САЩ, че децата им ще умират във войната в Украйна?

Фрагмент от видео с Володимир Зеленски стана извънредно известно в Twitterпрез последните няколко дни и беше споделено хиляди пъти, в това число и от висши политици в Съединени американски щати.

В 19-секундното видео се чувакак президентът Зеленски споделя " Съединени американски щати ще би трябвало да изпратят своите синове и дъщери, тъкмо по същия метод, по който ние изпращаме, своите синове и дъщери на война. И те ще би трябвало да водят война, тъй като става дума за НАТО. И те ще умират, не дай си Боже, тъй като това е нещо извънредно ".

Видеото беше забелязано милиони пъти и получи хиляди споделяния. Сред споделилите го са и сенаторът oт Юта, който в следствие изтрива обявата си,Майк Лий.Според Си Ен Ен Лий е споделил в Туитър видеото на някогашния чиновник на администрацията на Тръмп Уилям Улф, в което Улф твърди, че Зеленски желае " мъртви американци на украинска земя ".

Друга известна политическа фигура от администранцията на президента Доналд Тръмп Моника Кроули също показа видеото с текст:

" Зеленски в този момент непосредствено ни заплашва и твърди, че американските синове и дъщери ще би трябвало да се бият и да умрат за Украйна.

Пожарна охрана ДЯВОЛИТЕ, НЕ "

Фрагментът от видеото с речта на Зеленски:

Си Ен Ен вършат изследване по тематиката и откриват, че видеото е изрязано и извадено от подтекст. Целият абзац от речта на Зеленски звучи по този начин:

" Съединени американски щати в никакъв случай няма да се откажат от страните членки на НАТО. Ако се случи по този начин, че Украйна, заради разнообразни отзиви и намаляване - привършване - на помощта, загуби, Русия ще навлезе в балтийските страни, страните членки на НАТО, и тогава Съединени американски щати ще би трябвало да изпратят своите синове и дъщери, тъкмо по същия метод, по който ние изпращаме, своите синове и дъщери на война. И те ще би трябвало да водят война, тъй като става дума за НАТО. И те ще умират, не дай си Боже, тъй като това е нещо извънредно. Пожелавам на Съединените щати мир и поддръжка на Украйна ".

От цялото изявление излиза наяве, че президентът Зеленски не приканва за вкарване на американски военни на територията на Украйна, нито упорства, че Съединени американски щати са длъжни да го създадат. Въпреки това видеото доближи до милиони консуматори благодарение на лица, заемащи или заемали висши политически длъжности.

Целият откъс от речта на Зеленски:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР