Фойерверките в навечерието на Нова година може да избухнат с

...
Фойерверките в навечерието на Нова година може да избухнат с
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Прогнозата за Нова година, тъй като Метеорологичната служба предупреждава, че дъжд и силни ветрове ще ударят Великобритания

Фойерверките в навечерието на Нова година може да избухнат с гръм и тропот довечера, само че годината приключва с тъга, що се отнася до британците угрижен, когато става въпрос за времето.

Въпреки че мнозина ще чакат с неспокойствие да дочакат 2023 година, те може да го създадат във влажни и ветровити условия. Хората бяха призовани да пътуват рано, с цел да избегнат най-лошите условия за пътешестване през днешния ден, с цел да избегнат метеорологичния безпорядък. Вчерашният безпорядък обаче ще попречи на проектите в Обединеното кралство, защото влаковете на десетки хиляди пасажери бяха анулирани.

спря всички влакове от и до Париж, Амстердам и Брюксел заради тежки наводнения, тръгващи до през днешния ден. Прогнозата на Met Office за новогодишния уикенд гласи: „ Дъждът и бурните ветрове не престават в далечния североизток на Шотландия. На други места мощни дъждове, въпреки и по-сухо на север.

„ Температури, по-близки до естествените, само че смекчени от мощни ветрове. Дъждове и по-слаби ветрове на Нова година. По-нататъшни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР