Fox News е вградена с работната група за организирани престъпления

...
Fox News е вградена с работната група за организирани престъпления
Коментари Харесай

Специалната група за организирани кражби на дребно при кражби на дребно на отдела на шерифа на Лос Анджелис провежда голямо разбиване на фехтовка

Fox News е вградена с работната група за проведени закононарушения при обири на дребно на окръжния отдел на шерифа на Лос Анджелис по време на огромно разтрошаване на фехтовка в това, което се появи да бъде търговски център в незаконна зона покрай центъра на Лос Анджелис.

Местоположението в действителност е скрита витрина за незаконна мрежа за търговия на дребно. Десетки помощници на окръжния шериф на Лос Анджелис нахлуха в региона, като задържаха няколко души, в това число човек, за който смятаха, че е помагал в интервенцията.

Разследващите към момента сортират голямото количество артикули от магазина, открити по време на този арест. След като приключат, те имат вяра, че ще са възстановили повече от $500 милиона откраднати артикули от разнообразни търговци на дребно, в това число Nordstrom, Rite Aid, Walgreens, Sephora, Nordstrom и Food 4 Less.

Гледахме по какъв начин депутати изнасят тежки контейнери от скритата витрина, цялостни с движимости – от хигиенични артикули и облекла до кухнен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР