Fox Corp., Walt Disneys, ESPN и Warner Bros Discovery заявиха,

...
Fox Corp., Walt Disneys, ESPN и Warner Bros Discovery заявиха,
Коментари Харесай

Disney, Fox, Warner Bros Discovery създават обща спортна стрийминг платформа

Fox Corp., Walt Disney " s, ESPN и Warner Bros Discovery обявиха, че ще пуснат спортна стрийминг услуга по-късно тази есен, с цел да привлекат по-младите фенове, които не са настроени за обичайната телевизия.


Медийните компании ще основат взаимно дружество за основаване на нова услуга от необятното си портфолио от права за професионални и колежански спортове, което обгръща Националната футболна лига, Националната баскетболна асоциация, Мейджър лигата по бейзбол, Световната купа по футбол и колежанските надпревари.

Услугата, която към момента не е посочена, ще предлага повсеместен пакет от стратегии, който ще включва телевизионни канали, като ESPN, TNT и FS1, както и спортно наличие, което се предава поточно. Абонатите ще имат и опцията да се абонират за нея като част от пакет за стрийминг от Disney+, Hulu или Max.

" Това значи, че цялостният набор от канали на ESPN ще бъде наличен за потребителите дружно със спортните стратегии на други водачи ", съобщи основният изпълнителен шеф на Disney Боб Игър.

Медийният анализатор Майкъл Джей Улф от Activate Consulting съобщи, че предприятието ще притегли 40-те милиона семейства в Съединени американски щати, които заплащат за високоскоростен достъп до интернет, само че не са абонирани за платена телевизия. Цифровото предложение на всички спортове евентуално ще се хареса и на Amazon, Apple и Roku, които сплотяват стрийминг видео за милиони консуматори.

" Това е интелигентен предпазен ход с евентуално големи облаги ", сподели някогашният изпълнителен шеф на Disney Бърнард Гершон. Стартирането ще се реализира в миг, когато кабелната телевизия продължава да губи клиенти. Спортните събития онлайн не престават да притеглят мощна публика, без значение дали по малкия екран или онлайн, както сподели предишния месец Peacock на NBCUniversal със стрийминга си онлайн на плейофния мач на NFL AFC Wild Card, сподели той. Все отново тази публика идва на висока цена - съгласно известията 110 милиарда $ за медийни права за NFL./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР