Фотошоп драмата в британския кралски двор явно няма да утихне

...
Фотошоп драмата в британския кралски двор явно няма да утихне
Коментари Харесай

Неочакван ход от Бъкингамския дворец спрямо Хари и Меган

Фотошоп драмата в английския кралски двор очевидно няма да утихне скоро. След модифицираната фотография от Деня на майката се оказа, че Кейт Мидълтън постоянно е прибягвала до корекции по фотографиите, които споделя обществено.
 Кейт Мидълтън и фотография с кралица Елизабет Втора - коригирала ли принцесата е и нея
Поредният гаф на Кейт - редактирала ли е и фотография с кралицата

Вече всичко се следи под лупа

А с това няма по какъв начин доверието във всичко, споделено от нея, принца на Уелс и изобщо цялото кралско семейство, да не е компрометирано. Налага се Бъкингамският замък и Кенсигтън да вземат някакви ограничения или най-малко да отклонят вниманието краткотрайно.

Очевидно един от ходовете по втората тактика към този момент е подхванат. Преди часове стана ясно, че информацията за принц Хари и Меган Маркъл на е изменена.
 Снимка 653672

Двамата към този момент не разполагат с обособени секции, а се появяват в една обща, озаглавена " Херцогът и херцогинята на Съсекс ". Тя стартира с информацията, че от януари 2020 година двамата не са работещи членове на кралското семейство.

След това са упоменати двете им деца с купите си - принц Арчи Съсекски и принцеса Лилибет Съсекска. Следват по-подробни биографии на Хари с военните му достижения и всички благотворителни начинания, които поддържа, както и на Меган.
 Снимка 653215

Тя е показана като сполучлива актриса, като даже има кадър от присъединяване й в сериала " Костюмари ". Безспорно най-изненадващо обаче е шерването на кралския уебсайт на новия уеб страница на Хари и Меган.
 Снимка 652524

" Информация за актуалните действия на херцога и херцогинята на Съсекс може да намерите на формалния им уебсайт sussex.com ", се споделя в края на страницата за тях. Според много хора споменаването на уеб страницата демонстрира тихата поддръжка на крал Чарлз към актуалните занимания на сина му принц Хари и, пишат Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР