Фотоконкурсът на тема Добре с природата се организира от Европейската

...
Фотоконкурсът на тема Добре с природата се организира от Европейската
Коментари Харесай

Включете се във фотоконкурса „Добре с природата” и спечелете награда

Фотоконкурсът на тематика „ Добре с природата ” се провежда от Европейската организация по околна среда. Подробности за регламента вижте тук:https://www.eea.europa.eu/about-us/competitions/wellwithnature/well-with-nature

Желаещите да се включат в него могат да създадат това до 1-ви октомври 2022 година, като показват до 5 фотоси в една от четирите категории – въздух, вода, почва, тон. Задължително изискване е участниците да са над 18-годишна възраст.

Мотото на състезанието през 2022 година акцентира връзката ни с природата, по какъв начин се грижим за нея и по какъв начин тя може да ни поддържа прочувствено и физически здрави. Целта му е да се увеличи осведомеността за изгодите, които всички можем да получим, като предприемем дейности за нулево замърсяване.

Най-добрите фотоси във всяка категория ще бъдат определени от Комисия за прелиминарен асортимент, състояща се от специалисти по връзки и околна среда.

След това фотосите на финалистите ще бъдат изпратени на външно жури, формирано от специалисти по връзки в региона на околната среда от цяла Европа. Журито ще дефинира носителите на всички награди като се изключи Наградата на публиката. За Наградата на публиката, ще се гласоподава от 24 октомври до 7 ноември 2022 година Победителите във всички награди ще бъдат оповестени на 11 ноември 2022 година

Наградите за първо място във всяка от 4-те категории са по 1 000 евро. Спечелилият премията на публиката ще получи 500 евро. Награда от 500 евро ще има и за младежи от 18 до 24 години.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР