Фотоконкурс, в който победителите ще получат дръвче, което да засадят,

...
Фотоконкурс, в който победителите ще получат дръвче, което да засадят,
Коментари Харесай

Дават дръвче за засаждане срещу  снимка на природата 

Фотоконкурс, в който спечелилите ще получат дръвче, което да засадят, провеждат НФ " Моето дете " и Център за развиване " Интелект " в Хасково. Регионалният училищен фотоконкурс на тематика " Аз обичам природата ", отдаден на Световния ден на Земята- 22 април.

В него могат да вземат участие възпитаници от област Хасково. Фотографиите би трябвало да бъдат съобразени с тематиката и да демонстрират красиви места измежду българската природа през четирите сезона на годината, реки, планински местности, естествени забележителности, предпазени територии, растителни и скотски типове и други
Всеки участник има право да изпрати до 2 авторски фотоси, които следва да бъдат във формат JPG. Крайният период е 15 април 2022г. на електронна поща:
Заедно с тях участникът би трябвало да прикачи файл със следното наличие: име и фамилия, възраст, обитаемо място, учебно заведение и е-mail, заглавие на фотографията и малко изложение, къде е направена и какво изобразява.
С изпращането на фотосите, участникът се съгласява те да бъдат обществено споделени в интернет пространството със заглавие на творбата, име на създателя и образователно заведение!
В особено основан албум във Facebook страниците на НФ " Моето дете " и Център за развиване " Интелект ", и във Facebook групата за екологично обучение „ Приятели на природата “ ще бъдат оповестени всички участващи в състезанието фотоси по реда на тяхното приемане. Гласуването за Наградата на публиката ще се извърши онлайн с харесване под всяка снимка и ще продължи до 15 април.

Жури ще дефинира първа, втора, трета и една поощрителна премия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР