Фотографите на „Ретро“ видяха, че вече е загърбил миналото и

...
Фотографите на „Ретро“ видяха, че вече е загърбил миналото и
Коментари Харесай

Гъмов смени Преслава с гримьорка


Фотографите на „ Ретро “ видяха, че към този момент е загърбил предишното и към този момент върви по правия път. Негови познати разкриват, че откакто не потръгнали нещата с Преслава, комикът изпаднал в дупка, защото много бил лапнал по фолк певицата. По време на депресията е залитнал за миг и към чашката. След като му споделили, че по този начин няма да се реши казусът, така взел, че ги послушал и се стегнал. За влизането му в положително психическо здраве съдействали най-вече синът му и новата му обич.

Фотографите на изданието са първенците, които съумяха да щракнат какво се случва в живота на Гъмов. Той е със симпатична русокоска, с която се срещнали около работата в „ Като две капки вода “, където той е наставник, а тя – гримьорка.

Познавали се от дълго време, само че точно шоуто било пресечната им точка, която довела до освен това. За момента не живеели дружно, само че пък правели проекти по какъв начин ще изкарат лятната отмора. След нея не е изключено взаимоотношенията им да станат по-сериозни.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР