Фотографии на Водна лилия и пеперуди от вида Червен аполон

...
Фотографии на Водна лилия и пеперуди от вида Червен аполон
Коментари Харесай

Фотографии на водна лилия и пеперуди победители в конкурса н...

Фотографии на Водна лилия и пеперуди от типа Червен аполон са спечелили във фотоконкурса на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Смолян на тематика „ Редките и предпазени типове към нас “, оповестиха от екоинспекцията в Смолян.

След оценка от пет членно жури от фотографи, ботаник и специалисти по биоразнообразие, двете фотоси, снимани от Венета Димитрова от град Кърджали и Станислав Тодоров от град Кюстендил получиха идентичен брой точки, което ги класира преди всичко. На второ място беше класирана фотографията на Див божур на  Сейрула Лютви от град Кърджали, а третото място получиха Пясъчни лилии, снимани на плаж Силистар от Ива Иванова от Пловдив.

Освен фотосите на младежи от 15 до 29 години, в границите на състезанието бяха получени фотографии на участници под тази възрастова група. След обзор на всички фотоси получени от деца под 15 години, журито отличи 3 от тях със „ Специална премия на журито “. В тази категория ще бъдат наградени фотосите на Симона Молова от Смолян и Антон и Борис Милковски от Пловдив. 

Конкурсът е част от юношески начинания на еко инспекцията по програмата на Министерството на околната среда и водите – „ Политики за младежта в областта на околната среда “.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР