Фотографи на AutoExpress публикуваха снимки на тестов прототип на новото

...
Фотографи на AutoExpress публикуваха снимки на тестов прототип на новото
Коментари Харесай

Фотографи „хванаха“ новото Audi A4, какво знаем за него?

Фотографи на AutoExpress разгласиха фотоси на тестов първообраз на новото Audi A4 Avant, което евентуално ще дебютира при започване на идната година. Шестото потомство на модела е напълно покрито с камуфлаж, само че въпреки всичко демонстрира познати форми с още повече ръбове и остри линии. Моделът ще резервира и MLB платформата на която е издигнат сегашния миг, както и някои от моторите.
`Фотографи

Това което знаем е, че от Audi ще заложат на мотори с вътрешно горене и главно ще разчитат на 2.0-литровите бензинови и дизелови мотори. Те евентуално ще бъдат причислени към по този начин наречените меки хибриди и ще получат 48-волтов стартер-генератор. Плъг-ин хибридни версии също ще бъдат налични, а евентуално в малко по-далечно бъдеще ще забележим и напълно електрически модел, основан на А4.
`Фотографи

Дизайнът ще е в типичния за Audi жанр, а най-големите промени ще се крият в светлините и броните, които ще издават А4 В10. Очаква се интериорът също да е много изменен с ново разположение на уредите, още повече сензорни екрани, както и минималистичен лост за превключване на скоростите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР