Фотографът, пред когото всички жени свалят дрехите си - Алекс

...
Фотографът, пред когото всички жени свалят дрехите си - Алекс
Коментари Харесай

Фотографът на голи жени Алекс Манчев с изложба в Рим

Фотографът, пред който всички дами смъкват облеклата си - Алекс Манчев, ще има своята първа независима галерия в Рим.

Мястото е изложба Luce, а датата на формалното разкриване е 18 април.

Алекс Манчев е добре прочут на арт средите с красиви снимки, разкриващи чудото на женската душа зад голото ѝ тяло. Доказан човеколюбец и феминист, той вижда в облика на всяка една от своите вдъхновения портал към друга галактика. Показва го, разкрива го, дава на фена друг взор към голотата.

"Обществото не е на ясно с чудото, наречено голота.

Срамно е да разкриеш късче от персоналната ти история, която е оставила белег върху тялото ти. Позор, отвращение, болежка. Догми и стандарти. Обща визия на обществото, копнеещо за възторженостти към богинята на сътворението. Момент, очаквал своя миг ". Тези размишления слага създателят в центъра на своите креативен търсения.

ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ СНИМКИ НА АЛЕКС МАНЧЕВ В ГАЛЕРИЯТА НИ
 Алекс Манчев Алекс Манчев
Фотографиите му носят в себе си деликатност, успокоение, страст и малко от това гъделичкащо възприятие на удовлетворение за сетивата. С какво обаче те са по-различни от другите "голи фотоси "? С това, че имат смисъл. Твоят смисъл.

"Женското тяло в моите фотографии е притежател на усеща.

Позата, която заема, приказва за прочувственото положение, в което се намира дамата. Много постоянно ме питат "защо голи " и аз надлежно давам отговор - с цел да паднат всички маски и дамата да може да бъде себе си, първо би трябвало да излезе от зоната си на комфорт ", споделя надареният фотограф.

Експозицията ще гостува в Рим от 18.04 до 07.05. Куратор е Олга Боева, като арт събитието се реализира с поддръжката на Асоциацията на професионалните фотографи, чийто член е и самият Алекс Манчев.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР