Фотографът Мисан Хериман сподели два неофициални портрета на принц Хари

...
Фотографът Мисан Хериман сподели два неофициални портрета на принц Хари
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл с нов неофициален портрет

Фотографът Мисан Хериман показа два неофициални портрета на принц Хари и Меган Маркъл. За едни това е случайност, а други виждат опит за " отбрана ", по отношение на формалната фотография на крал Чарлз III, кралицата консорт и принцовете на Уелс.

Преди няколко дни английското кралско семейство разгласява нов формален портрет, в който злите езици откриха скрир смисъл. На фотографията е крал Чарлз III, кралицата консорт, принц Уилям и принцеса Катрин. И четиримата са усмихнати, което бе посрещнато със смесени усеща, поради, че фрагментът е уловен ден преди погребението на кралица Елизабет II. 

Други клюки пък считат, че фотографията желае да уязви Хари и Меган, като им покаже, че към този момент не са част от английското кралско семейство.

 

Ако пък се дистанцираме от жълтините, може да е просто портрет на новия крал и негови престолонаследник - първородния му наследник.

Само дни по-късно, като че ли с цел да разпали още веднъж клюките, фотографът Мисан Хериман разгласява две фотоси на Хари и Меган. Те са правени моменти преди събитието One Young World през септември. Това е организация, която подтиква развиването на млади водачи в разнообразни области.

 

На фотографията е с изчистен черен костюм и вратовръзка, а Меган - в червен костюм с панталон. След това Хари и са отлетели за Дюселдорф, където да посетят събитие на Invictus Games. Но пътуването им бе кратко поради влошеното здраве на кралицата.

 

 Добави изложение

 

Според клюки даже не съумял да стигне в точния момент, с цел да се елементарни с баба си и научил за кончината ѝ от медиите.

 

За погребението братята Уилям и Хари и техните съпруги подписаха най-малко видимо събитие и бяха видени дружно на няколко места.
Как ще се развие спорът посред им, поради непрекъснатите обществени изяви на, в които насочва директни и индиректни обвинявания към кралското семейство?  Докога Дворецът ще посреща нападките им с безмълвие?  И какво ще се случи, откакто излязат дълго чаканите записки на принц Хари, които евентуално ще нанесат най-жестокия до момента удар върху английското кралско семейство?
 

Предстои да забележим!

 

 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР