Фотографът и режисьор Виктор Димчев публикува във Фейсбук ироничен коментар

...
Фотографът и режисьор Виктор Димчев публикува във Фейсбук ироничен коментар
Коментари Харесай

Виктор Димчев изригна срещу вечно критикуващия Румен Радев

Фотографът и режисьор Виктор Димчев разгласява във Facebook подигравателен коментар след изявлението на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, в което още веднъж подлага на критика държавното управление и ограниченията против COVID-19.

Известният с това, че брои недоволните жители на площада от началото на митингите написа отстрани си: "Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на рекъл: "Хората измират не от ковид, а от хаоса и неприятното качество на живот. "

А ехото му отвърнало:

Христо Иванов: Хората измират, тъй като мафията е овладяла цялата страна, която е в ръцете на Пеевски и Доган.

Корнелия Нинова: Хората измират, тъй като нямат визия за България.

Мая Манолова: Аз не знам от какво измират хората, само че на следващия ден ще схвана и ще направя митинг по тематиката с Майките от Системата ни убива.



Слави Трифонов: 30 години пея чалга, а хората по този начин и не стопираха да си умират, само че пристигна време да сложим завършек на това.

Румен Петков: Ако бяхме послушали Русия преди четвърт век, в този момент освен щяхме да имаме АЕЦ Белене, само че нямаше и да умираме никак.

Надпис на панелка в София: Сички ше умрем.

Пънкарите: Ние няма да умрем.

Орландовци: Тук умрелите живеят, тук немите приказват ", приключва Димчев.

Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на рекъл: "Хората измират не от ковид, а от хаоса и неприятното качество на живот. " А ехото му отвърнало:...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР