Фотографът Джеф Рейнър предварително се договорил с бащата на булката,

...
Фотографът Джеф Рейнър предварително се договорил с бащата на булката,
Коментари Харесай

Само Дни Преди Кралската Сватба: Бащата На Меган Маркъл Стана Тотално За Смях! Вижте Видео!

Фотографът Джеф Рейнър авансово се договорил с бащата на булката, като му платил стабилен хонорар, с цел да го снима. На камерите се вижда, че когато Томас Маркъл влиза в залата, Рейнър е дружно с него. Бащата на Меган заплаща за интернет и сяда по този начин, че да може да бъде сниман от Рейнър. Той от своя страна запечатва фрагментите, по какъв начин възрастния осветител гледа фотоси на детето си в интернет, след което се изнася.

В продължаващата фотосесия, Томас Маркъл се снима в Старбъкс, до момента в който чете книга за Британия. Също по този начин е сниман и до момента в който тренира и до момента в който сякаш си взима ограничения при шивача.

Снимките бяха продадени за цяло положение на световноизвестни издания. И бяха оповестени за извънредни папарашки фрагменти на бащата на булката.

В реалност, истината се оказа много по-различна.

Томас Маркъл безусловно непринудено е театралничил за фрагментите, против стабилен хонорар. Няма подозрение, че това е тежък удар за Меган, която от момента на годежа си е обект на непрекъснати кавги от страна на пресата.

Собственото й семейство не спираше да я злепоставя, само че дейностите на татко й сигурно са били най-болезнени за нея.

Бащата на Меган Маркъл се забърка в ужасяващ скандал фрагменти You Tube

По всяка възможност кралската двойка ще организира сериозен диалог с бащата на булката при идването му в Англия. Вече е известно, че актрисата държи родителите си надалеч от кралския двор, а аргументите са основателни. Единствено майка й Дориа до момента е имала контакт с някои членове от семейството. Но по всяка възможност и след сватбата, те ще продължат да бъдат държани встрани.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР