ФОРТ УЪРТ, Тексас (AP) — Пожарникари претърсиха останките на исторически

...
ФОРТ УЪРТ, Тексас (AP) — Пожарникари претърсиха останките на исторически
Коментари Харесай

Експлозия в исторически хотел в Тексас рани 21 и разпръсна отломки в центъра на Форт Уърт

ФОРТ УЪРТ, Тексас (AP) — Пожарникари претърсиха останките на исторически хотел във Форт Уърт във вторник, до момента в който проверяваха повода за солидна детонация, която счупиха прозорци, засипаха улиците с парчета и раниха 21 души, в това число един сериозно.

Взривът в понеделник взриви порти и сектори от стена на пътя пред 20-етажния хотел Sandman Signature в центъра, където управляващите сподели, че спасителите са разкрили няколко души, блокирани в мазето. До вечерта управляващите споделиха, че всички наподобява са открити, само че пожарникари с кучета продължиха да претърсват руините през нощта.

Пожарната работи с държавни инспектори и чиновници на комуналните услуги, с цел да откри точната причина за детонацията, макар че управляващите считат, че виновността е приключване на газ. Министерството сподели във вторник, че няма повече жертви и че регионът към хотела ще остане затворен.

Петнадесет души, които бяха ранени при гърмежа, бяха откарани в лечебни заведения, в това число един, който беше в сериозно състоя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР