ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, Флорида (AP) — Еврейски център в Южна Флорида

...
ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, Флорида (AP) — Еврейски център в Южна Флорида
Коментари Харесай

Подпалвач подпали еврейски център във Флорида, но полицията не вярва, че това е престъпление от омраза

ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, Флорида (AP) — Еврейски център в Южна Флорида претърпя съществени вреди при тенденциозен палеж през уикенда, за който полицията счита, че е сложена от психологично болен скитник, който преди този момент се е изправил против равина и други.

Равинът Хаим Славатицки сподели в понеделник, че мъжът, упрекнат в подпалването на пожара, е седнал пред колата на фамилията си в петък вечерта на алеята зад еврейския център Лас Олас, вдигнал е междинен пръст и не им е разрешил минават, както са пристигнали за шабат вечеря с общността.

„ Той говореше отрицателни неща и ни караше да се разхождаме “, сподели Славатицки. Той сподели, че обвиненият към този момент два пъти е правил неприлични жестове към него и е имал конфликти с други в центъра.

50-годишният Скот Ханафорд беше задържан в събота и упрекнат в палеж, заяви полицията във Форт Лодърдейл в известие за пресата. Той беше арестуван в понеделник в пандиза на окръг Брауърд против гаранция от 100 000 $. Службата на публичния бранител сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР