Формулировката Мутри вън! не дразнеше хората на площада, може би

...
Формулировката Мутри вън! не дразнеше хората на площада, може би
Коментари Харесай

Бабикян: Мутри вън! дразни хора, които не са стъпвали на площада

Формулировката " Мутри вън! " не дразнеше хората на площада, може би това нервира хора, които не са стъпвали там, или хора, които са работили с мутри. Това съобщи пред Българска национална телевизия Арман Бабикян.
По думите му за хората е значимо да се положат групови старания, с цел да бъдат изгонени мутрите от властта.
 Изправи се!Мутри вън!в спор за името на групировката " Изправи се!Мутри вън! " в спор за името на групировката
В обединяването " Изправи се! Мутри вън! " са почнали договаряния за уточняване на формата, в която ще се явят на предварителните парламентар...
Няма напрежение с Татяна Дончева, всеки при нас изрича мнението си, нормално се стига до рационално решение, сподели Бабикян. Според него целостта на обединението " Изправи се! Мутри вън! " не е под въпрос.
Той даде за образец състава на служебния кабинет, в който има съвременни икономисти, приключили на Запад, има консервативно онаследяване в Министерство на външните работи и в Министерството на защитата, има хора отляво и отдясно.
Трябва да има няколко общи цели, по които да се работи дружно, а освен да се заявява с кого не може да има коалиция, добави Бабикян.
" Посочвам състава на кабинета на президента не толкоз тъй като вътре са блестящи звезди. Моделът на съчетаване, на мятане на мостове сред обособени елементи от обществото, съдържа философията за справяне с този отблъскващ разгром, осъществен над българската нация през последните 12 години ", съобщи още Арман Бабикян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР