Формула 1 стартира глобална маркетинг кампания за пръв път в

...
Формула 1 стартира глобална маркетинг кампания за пръв път в
Коментари Харесай

Ф1 стартира глобална маркетинг кампания


Формула 1 започва световна маркетинг акция за пръв път в своята история. Нейната съществена цел е да се пресъздаде чувството за спорта, показано през очите на най-запалените почитатели.

Кампанията започва с едноминутен видеоклип седмица преди началото на сезона в Мелбърн, Австралия. Промотира се ново мото: Engineered Insanity, което за жалост не може да се преведе задоволително съдържателно на български. Буквално се превежда като "проектирана/инженерна полуда ", само че на британски има спомагателен смисъл, защото е реализирана игра на думи: engineered съдържа в себе си и думата engine (двигател).

Ели Норман, която е маркетинг шеф на Формула 1, съобщи: "Искаме да създадем осезателна смяна в метода, по който хората възприемат Формула 1. Кампанията трансформира фокуса от нашия обособен свят към почитателите, които обичат този спорт. "

Концепцията за почитателите преди всичко няма да се изчерпва единствено с сходни видеоклипове. Идеята е феновете да бъдат интензивно ангажирани с обичания спорт. Обещанията са за образуване на разнообразни действия по време на самите надпревари, които да въвличат действително аудиторията.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР